Start to Tennis

Eens tennis, altijd tennis...

Altijd al eens willen gaan tennissen maar nooit doorgezet omdat het toch wel moeilijk lijkt? Maar ergens blijft het toch kriebelen.... Dan hebben we nu voor jou de oplossing gevonden! Met maak je kennis met die mooie sport op een relaxte gezellige manier.

Wat gaat er gebeuren?
In 5 sessies van 2 uur maak je, samen met 7 anderen kennis met tennis. Het eerste uur krijg je de basisvaardigheden bijgebracht door een vaste trainer van Active Company Antwerp op Blauwe Regen. Het uur daarna krijg je op de 2 terreinen de gelegenheid om je juist geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen. En om af te sluiten kun je in de bar gezellig wat drinken of eten met je spelpartners en ondertussen ervaringen uitwisselen.

Benodigdheden
Een goed humeur, een beetje conditie en we zijn vertrokken want voor rackets en ballen wordt gezorgd! Een trainingspak of boxershort en een t-shirt liggen vast wel in de kast en als het in de winter of bij slecht weer binnen in de hal doorgaat kun je schoenen huren voor €1.50 per sessie. 7 anderen die net als jij gemotiveerd zijn om eens iets anders te leren en uit te proberen.

Kosten
Voor 5 sessies van 2 uur betaal je slechts €55.--

Schrijf je in
Stuur een mailtje aan info@blauwe-regen.be

We willen weer een groep Start 2 Tennis gaan laten starten. We hebben al enkele geïnteresseerden maar wachten nog op Blauwe Regen voor een datum

Blauwe regen zal ook onder haar leden gaan werven zodat het een meer gemengde groep wordt! Daarna kun je met de vaste crew op woensdag of zondag meedoen en eventueel ook verder lessen kunt volgen!. Geef je snel op of als je nog mensen weet geef het door!!

Tennis Agenda

Geen activiteiten

Tennis Specials

Geen activiteiten