Categorie-afbeeldingFietstocht in kader van AB 2019
Wanneer?
Zaterdag, 02 November 2019 17:00 - 21:00
Waar?
Extra Info
Activiteit

AC Fietsen op de Antwerp Brilliant Games 2019 (ABG)


Een warme oproep aan onze fietsers:
Een aantal personen hebben zich al ingeschreven, maar er zijn nog plaatsen vrij! Dus wacht niet te lang want de plaatsen voor de fietstocht zijn beperkt! We doen er alles aan om er een leuke , onvergetelijke, sportieve ervaring van te maken!
In totaal zijn er al meer dan 500 deelnemers voor alle sporten, dus mis deze ontmoeting met sporters van over de hele wereld niet en schrijf je nu in.


ABG2019 heeft ons uitgenodigd om voor hen een fietstocht te organiseren dat kadert in hun sociaal programma naast de hoofd-sportactiviteiten. De slogan van deze editie van ABG is: 'Experience Sports Without Bounderies'. 
We hebben de koppen bij mekaar gestoken en toegezegd  om er iets van te maken. We hebben hiervoor onze reguliere tocht van eind oktober een weekje verschoven, zo past het nog juist binnen onze fietskalender. Dit tornooi loopt van 31 october tot 3 november 2019. Het wordt tijd dat we jullie wat meer info bezorgen!

Ons team:
Ik, Habibe, Luk en Marc

Wat is ons concept:
We organiseren een fietstocht op zaterdag 2 november met de mooie titel: 'Exciting Antwerp by Bike'

Uitnodiging:
Het wordt een leuke fietstocht in en rond de stad Antwerpen waarbij we verborgen pareltjes en verassende nieuwe ontwikkelingen gaan ontdekken. De tocht verloopt eerst grotendeels door de binnenstad waarna we onder het water door fietsen om zo ook de linkeroever te verkennen. We proberen zo veel mogelijk te kiezen voor fietsvriendelijke en autoluwe trajectenLuk Vanmaele zorgt voor het uitwerken van de tocht. Hier en daar zullen we commentaar en uitleg voorzien. 
We fietsen tegen een rustig tempo met gewone stadsfietsen zodat de fietstour voor iedereen toegankelijk is.
We spreken af zaterdag 2 nov om 10u30 bij Maurice en Dietrich op de Grote markt en vertrekken om 11u stipt. We plannen om tegen 17u terug te zijn.
Uitgebreide lunch rond 13u is inbegrepen. Onze vaste fiets-kok, Marc Dirckx, zal zorgen dat zeker in orde zal zijn! 
Er is de mogelijkheid om een fiets te huren via www.cyclant.com aan het Centraal station. Een vrijwilliger zal jullie daar opwachten (tussen 10 en 10u30) om samen naar de startplaats te fietsen op de Grote Markt.

Het promo-team van ABG heeft zich voorgenomen om heel wat reclame te maken voor deze tocht. Maar natuurlijk willen we onze eigen leden niet over het hoofd zien en daarom deze oproep om jullie nu in te schrijven en dus niet te lang te wachten want het aantal deelnemers moeten we beperken.?

Praktisch:
De kostprijs van de tocht is 9 euro. (Er is een korting voorzien voor AC leden, maar deze zal later verrekend worden) Maar daarin zit een uitgebreide lunch en één en ander voor onderweg. Vergeet ook de andere activiteiten niet: Dinner, Party, Brunch.... 
Habibe volgt voor ons de inschrijvingen op!

Alle info op www.antwerpbrilliantgames.be en kies: 'bicycletour'

Wacht niet en schrijf je nu in want op alle activiteiten staan beperkingen! We willen voorrang geven aan onze eigen fietsers, hun partners en kennissen voordat de uitgebreide promotiecampagne in gang schiet!  ???

Danny, Habibe en Luk,
ABG BicycleteamPS: wil je graag ons team versterken en meehelpen als vrijwilliger bij? Zeg het ons of stuur een mailtje naar fietsen@activecompany.be of bicycletour@antwerpbrillantgames.be
ook als je vragen hebt dan kan je altijd een mailtje sturen natuurlijk.

 
Contact
Heb je vragen over deze activiteit? Contacteer fietsen@activecompany.be