Categorie-afbeeldingFietsen/Wandelen evaluatie vergadering
Wanneer?
Vrijdag, 08 Februari 2019 19:30 - 22:00
Waar?
Zolder van Het Roze Huis
Extra Info
Activiteit

Evaluatievergadering en Nieuwjaarsdrink AC Fietsen en Wandelen

 

Vooreerst onze beste wensen voor 2019. Natuurlijk veel liefde, een goede gezondheid, veel plezier bij het sporten (al of niet bij AC) en dat alles waar jullie stilletjes op hopen mag uitkomen.....???


Omdat er heel wat wandelaars ook al eens mee fietsen (en omgekeerd), hebben we besloten om alle wandelaars en fietsers samen uit te nodigen voor onze jaarlijkse bijeenkomt.

Het wordt een leuke avond met natuurlijk de nodige drankjes en hapjes. Marc zorgt voor het culinaire gedeelte dus dat komt zeker in orde!

We maken eveneens van de gelegenheid gebruik om eens terug te blikken op 2018 en jullie ons nieuw programa voor te stellen voor 2019, dit zowel voor de fietsers als de wandelaars!

Iedereen is welkom, natuurlijk alle wandelaars en fietsers maar ook de ge├»nteresseerden die wel eens willen ondervinden hoe leuk het is om bij AC te wandelen of te fietsen. Niet alleen de sportieve prestaties maar ook de sociale banden die bij onze activiteiten tot stand komen zijn van groot belang. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt!

Afspraak:
Vrijdag 8 februari vanaf 19u30 op de zolderverdieping van Het Roze Huis.
Na afloop kunnen we nog gezellig napraten in de bar van Het Roze Huis

Hebben jullie bepaalde opmerkingen (positief of negatief) over de werking in 2018 of bepaalde idee├źn voor 2019? Stuur ons dan een mailtje zodat we dit samen kunnen bekijken. Het is elk jaar de bedoeling dat we onze werking eens kritisch onder de loep nemen dus alle opmerkingen zijn welkom! Zo krijgen we ook een beter idee over wat er leeft onder onze deelnemers en kunnen we ons ook aanpassen aan nieuwe trends!

Danny Roggeman en Koen Ulenaers  ???????
AV Fietsen en AV Wandelen
fietsen@activecompany.be
wandelen@activecompany.be


 

Contact
Heb je vragen over deze activiteit? Contacteer fietsen@activecompany.be