Ben je nieuw bij Active Company Antwerp?

 • Iedereen - ook niet-leden- betalen per keer dat je deelneemt aan een activiteit. Als lid krijg je wel een fikse korting via het systeem van meerbeurtenkaarten. Je vind de prijzen per activiteit bij 'Wat kost een deelname bij Active Company Antwerp' verderop op deze pagina.
 • Bevalt sporten bij Active Company Antwerp jou? Aarzel dan niet om lid te worden! Als lid ben je verzekerd en betaal je een stuk minder per keer dat je deelneemt.
 • Lid word je door je in te schrijven en je lidgeld te betalen. Je vind alle info daarover hieronder.

Hoe schrijf ik mij in?

Bij voorkeur online op onze website door op de knop hieronder te drukken. Je aanvraag tot lidmaatschap is meteen geregistreerd en wordt door ons ledenbeheer geactiveerd als we je lidgeld ontvangen hebben. Je wordt per email verwittigd zodra je lidmaatschap actief is. Vanaf dan kan je deelnemen aan ledentarief!

Liever niet online ? Gebruik dan onderstaande alternatief:

Download het lidmaatschapsformulier als pdf of Download het lidmaatschapsformulier als word document, vul het in en stuur het per email naar leden@activecompany.be of bezorg het aan de Kassaverantwoordelijke of Activiteitsverantwoordelijke van jouw activiteit. Of vraag een formulier bij de Activiteitverantwoordelijke van jouw activiteit. 

Vergeet ook niet jouw lidgeld te betalen. Je bent pas lid als we jouw betaling hebben ontvangen. Vanaf dan kan je ook mee doen aan ledentarief.

 

Hoe betaal ik mijn lidgeld?

Bij voorkeur via een overschrijving op ACA-rekening BE34 4027 5480 5190 met vermelding van “lidgeld 2022, voornaam naam en hoofdactiviteit”.

Vergeet vooral niet je naam en voornaam te vermelden in de mededeling, zodat we vlot je betaling kunnen koppelen aan je inschrijving en je lidmaatschap kunnen activeren.

Heb je een partner die ook lid wil worden van Active Company Antwerp? Doe twee aparte betalingen. Ons ledenbeheer is je dankbaar!

Betaal je liever met Payconiq ? Scan met Payconiq de QR code hieronder. Vergeet ook hier vooral niet je naam en voornaam te vermelden in de mededeling, zodat we vlot je betaling kunnen koppelen aan je inschrijving en je lidmaatschap kunnen activeren.

 

Wie jonger is dan 26 jaar, krijgt een jongerenkorting in de vorm van een gratis meerbeurtenkaart (twv € 20,00).

Tarieven.

 • € 30,00 voor een heel kalenderjaar
 • € 20,00 voor wie lid wordt vanaf 1 juli
 • € 50,00 voor wie lid wordt vanaf 1 juli + lidgeld van volgend jaar mee betaalt
 • € 55,00 "Van Harte" lidmaatschap voor een heel kalenderjaar

Tip: lidgeld tijdig vernieuwen (betalen uiterlijk op 31 december van het jaar vooraf) = verzekerd deelnemen aan de activiteiten van Active Company Antwerp.

 

Wat krijg ik voor mijn lidgeld?

Ongevallenverzekering tijdens de activiteiten van Active Company Antwerp mits registratie bij Sporta-Federatie

 • Deelname aan activiteiten van Active Company Antwerp tegen verminderd tarief en korting op de fuiven van Active Company Antwerp
 • De kans om heel wat nieuwe vrienden en vriendinnen te maken!

Het ziekenfonds betaalt een deel van jouw lidgeld terug!

Elk jaar betalen de ziekenfondsen een deel van jouw lidgeld terug. Het bedrag dat men terugbetaalt hangt af van ziekenfonds tot ziekenfonds. Voor meer informatie hierover verwijzen we naar de website van jouw ziekenfonds.

De procedure om een terugbetaling te krijgen vereist gewoonlijk een handtekening en/of stempel van jouw club(verantwoordelijke). Dit kan je op twee manieren bekomen:

 • Stuur het formulier digitaal door naar de AV van jouw activiteit ('jouw sport'@activecompany.be). Dit zorgt voor een snelle afhandeling.
 • Geef het formulier af aan de AV van jouw activiteit. Hij zal dit op zijn beurt bezorgen aan de ledenadministratie. Waarna het via de AV opnieuw bij jou terecht komt. Opgelet: via deze weg kan het 30 dagen duren vooraleer het document terug komt.