First time… it’s on the house!

Je leest het goed: elke activiteit is de eerste keer gratis*… Het is jouw ‘free trial’ om kennis te maken met het aanbod van Active Company Antwerp.
* Uitgezonderd activiteiten waarbij vermeld staat dat deze regel niet van toepassing is. De ‘free trial’ is in principe beperkt tot de vaste activiteiten van Active Company VZW. Het aanbod ‘free trial’ is zeker niet van toepassing op: fuiven, activiteiten onder de reeks ActivExtra, speciale weekends…


Kostprijs per deelname

Active Company Antwerp werkt met een meerbeurtenkaart als betalingssysteem. Deze meerbeurtenkaarten zijn enkel ter plekke te koop bij de kassaverantwoordelijke van elke activiteit. Een meerbeurtenkaart kost € 20 en bestaat uit 20 knipvakjes van telkens 1€. Met diezelfe meerbeurtenkaart kan je op al onze activeiten betalen. Alleen leden van Active Company Antwerp kunnen een meerbeurtenkaart kopen en gebruiken.

De meerbeurtenkaart betaal je met Payconiq. Bij sommige sporten kan je nog cash betalen. Ook niet leden mogen occasioneel deelnemen. 

Prijzen per activiteit:

  Meerbeurtenkaart    Leden Cash Niet-Leden
Badminton 2€ 3€ 5€
Fietsen 1€ 2€ 5€
Koor 2€ 3€ 5€
Running Gratis Gratis Gratis
Tennis* 5€/u (winter)  6€/u (winter)  8€/u (winter) 
Volleybal 3€ 4€ 5€
Wandelen 1€ 2€ 5€
Waterpolo** 6€ 6€ 7€
Workout 4€ 4€ 5€
Yoga 5€ 6€ 8€
Zwemmen 4€ 5€ 7€
*Tennis - tijdens het zomerseizoen maken de meeste spelers gebruik van een zomerabonnement om onbeperkt te kunnen spelen. Niet zomerabonnees betalen het tarief voor niet-leden rechtstreeks aan de tennisclub.
**Waterpolo - kom je met regelmaat? Betaal €150,-- (vanaf juli €75,--) per kalenderjaar en je hebt ongelimiteerd toegang tot de Waterpolotrainingen. Je hebt dan geen meerbeurtenkaart meer nodig en je speelt gratis mee met het recreantentoernooi.

 

Korting voor jongvolwassenen -26 jaar

  • Wie jonger is dan 26 op de inschrijvingsdatum of de datum van betaling van verlenging van het lidmaatschap.
  • Korting is één gratis meerbeurtenkaart per jaar (€ 20,00): vraag ernaar bij je kassaverantwoordelijke.
  • Enkel voor leden die hun lidmaatschap elektronisch betalen.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

De prijs bevat de vergoeding voor het gebruik van de zaal, het materiaal en de nodige professionele begeleiding. Verzekerd deelnemen aan de activiteiten kan enkel door het vooraf betalen van het verschuldigde lidgeld en registratie bij Sport-Federatie. Wie regelmatig deelneemt aan een activiteit moet lid worden van Active Company VZW.

Door deel te nemen aan het aanbod van Active Company vzw aanvaardt de deelnemer automatisch de privacy verklaring en de algemene disclaimer van Active Company vzw. zoals bepaald in de statuten van Active Company vzw en het intern reglement.